Bugs Bunny ve arkadaşları
 

Bugs Bunny ve arkadaşları Ülker Smartt ile sirkteÜlker Smartt'ın sponsorluğuyla “Bugs Bunny ve Arkadaşları Sirkte” organizasyonu sömestr tatilinde 7 ilde 163 gösteriyle çocukları eğlenceye davet ediyor.

Ülker Smartt'ın üçüncü yılına giren ve geleneksel hale gelen yarı yıl gösterileri, çocukların dünyasını renklendirmeye devam ediyor. Ülker Smartt; Bugs Bunny, Tweety, Sylvester, Tazmanya Canavarı ve Daffy Duck'ın da katıldığı Barselona Sirki'yle beraber Türk çocuklarını eğlenceye doyuracak.

Sevimli kahramanlar Bugs Bunny ve arkadaşları; Ülker Smartt sponsorluğunda dünyanın en ünlü sirklerinden Barselona Sirki'yle birlikte Türkiye'ye geliyor. “Bugs Bunny ve Arkadaşları Sirkte” organizasyonu, 28 Ocak-13 Şubat 2011 tarihleri arasında İstanbul'da gösterilerine başlayacak, sonraki günlerde farklı tarihlerde Bursa, İzmir, Ankara, Kayseri, Adana ve Mersin olmak üzere yedi ilde çocuklar ve aileleriyle buluşacak.

 
Süper Teyze 164
Arda arkadaşına sordu : - Bil bakalım, Drakula güzel bir kadına nasıl kur yapar ? Arkadaşı bir süre düşündükten sonra doğru cevabı buldu : - Boynunuz ne kadar da çekici bayan !  devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.