Sizinkiler Altın Çiçeğin Peşinde
 

KOÇ HOLDİNG BU YIL 60 BİN ÇOCUĞU DAHA TİYATRO İLE BULUŞTURACAK
Koç Holding’in 80. yıl kutlamaları çerçevesinde 2006 yılında başlattığı ve iki yılda 100.000’in üzerinde çocuğa ulaşan ‘Sizinkiler’ Projesi’nde, 2008 turne programı 11 Ekim’de İstanbul’dan start alıyor. Biletlerin ücretsiz olarak temin edilebileceği müzikli çocuk oyunu bu yıl 7 bölgede, 20 ilde, 74 gösterimle yaklaşık 60 bin çocuğa ulaşacak.

Koç Holding’in çocukların gerek zihinsel gerekse kültürel gelişimlerine katkıda bulunmak amacıyla başlattığı Sizinkiler Projesi, bu yıl yeni bir oyunla çocukların karşısına çıkıyor. Koç Holding, ‘ Altın Çiçeğin Peşinde ’ adlı yeni oyun ile 11 Ekim-6 Aralık tarihleri arasında gerçekleşecek turne kapsamında yaklaşık 60 bin çocuğa ulaşmayı hedefliyor.

Ünlü karikatürist Salih Memecan’ın 1991’den bu yana yayınlanan ve tüm çocukların tutkuyla takip ettikleri ‘Sizinkiler’ çizgi kahramanları, BKM’nin sahnelediği ‘Altın Çiçeğin Peşinde’ adlı müzikli, danslı oyunla Türkiye’nin dört bir yanındaki çocuklara keyifli dakikalar yaşatacak. Çevreyi korumamızın önemine de dikkat çeken ‘Altın Çiçeğin Peşinde’ oyununun ilk gösterimi 11 Ekim 2008 Cumartesi günü İstanbul Beşiktaş Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek.

Turne boyunca toplam 5143 km kat edecekler
İlk gösterimin İstanbul’da yapılacağı ‘Altın Çiçeğin Peşinde’, turne kapsamında  sırasıyla Samsun, Giresun, Erzurum, Gaziantep, Adana, Mersin, Karaman, Konya, Ankara, Eskişehir ve İzmir’i ziyaret ettikten sonra Kasım ayı başında tekrar İstanbul’a dönecek ve İstanbul’da iki kez daha sahne alacak. İstanbul’un ardından Kocaeli, Adapazarı, Bursa, Manisa, Balıkesir, Çanakkale, Edirne ve Tekirdağ’ı ziyaret ederek, kapanış gösterimleri için tekrar İstanbul’a gelecek olan Sizinkiler ekibi, böylece toplamda 5143 kilometre yol kat ederek 6 Aralık’da turneyi İstanbul’da sonlandıracak.

Daha detaylı bilgi için Beşiktaş Kültür Merkezi sitesi.. tıklayınnn

 
Süper Teyze 326
Dedesi Alican’ı uyardı : - Bak oğlum, ben öksürürken ağzımı elimle kapatıyorum. Bunu sen de yapmalısın ! Küçük oğlanın cevabı kesindi : - Neden dedeciğim ? Benim dişlerimin öksürürken ağzım devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.