İstanbul’un Tanıtımı İçin 10,000 Kitap
 

Haziran ayında dört büyük uluslararası toplantıya ev sahipliği yapacak olan İstanbul’u, bu vesile ile gelecek binlerce delegeye tanıtmak için Doğan Yayın Holding özel bir kitap hazırlattı.

Haziran ayı boyunca sırasıyla WAN World Association of Newspapers - Dünya Gazeteler Birliği ve Dünya Editörler Forumu, ardından OECD - Uluslararası Ekonomik İşbirliği ve Kalkınma Örgütü KOBİ’lerden sorumlu Bakanlar Konseyi, İKÖ - İslam Konferansı Örgütü Bakanlar Konseyi ve son olarak da NATO Kuzey Atlantik Paktı Zirve Toplantısı için İstanbul’a on bini aşkın delege ve basın mensubunun geleceğini göz önünde tutan DYH, katılanların geldiklerinde Istanbul’u yakından tanıyabilmeleri için Adım Adım İstanbul/Step by Step Istanbul kitabının özel bir basımını hazırlattı.

Kitap İstanbul’un tarihi gelişimini özetledikten sonra, İstanbul’un semtlerini, her semtte görülecek yerleri haritalar yardımıyla anlatıyor, ayrıca alışveriş olanaklarını, otelleri, lokanta ve eğlence yerlerini tanıtıyor. Hazırlatılan bu kitaplardan WAN için olana ev sahibi Milliyet gazetesi adına Organizasyon Komitesi, OECD için olana Sanayi ve Ticaret Bakanı Ali Coşkun, İKÖ için olana Dışişleri Bakanı Abdullah Gül birer hoşgeldiniz yazısı yazdılar.
Kaynak: Hürriyet 31 Mayıs 2004


 

 
Süper Teyze 133
Belediye otobüsünde bütün yolcular çok şaşkındı. Çünkü az önce otobüse bir at binmiş, boş koltuklardan birine oturmuş, ayakayak üzerine atmış, dışarıyı seyrediyordu. Yolculardan biri dayanamadı :  devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.