Gitar çalmayı öğren, popülerliğini garantile
 

Ne kadar çabalarsan çabala ortamında bir numara olamıyorsan, işe gitar çalmayı öğrenmekle başlayabilirsin!

Gitar çalmanın dünyanın en zor işlerinden biri olduğunu düşünebilirsin. Aslında pek de yanlış sayılmaz ama biraz azim ve çalışmayla üstesinden gelinemeyecek bir şey değil. Eğer hayallerini süsleyen şey, dünya çapında bir gitarist olmak değilse, bunu birkaç aylık kurslar sayesinde pekala başarabilirsin.

Sosyal avantajları

Yeteneğin varsa, başka enstrümanlar da çalabilirsin tabii ki ama bir viyolonseli taşımak hayli zor olmalı. Bunun dışında gitarda popüler şarkıları çalabilme şansın daha fazla ve çevrendekilerin sana eşlik etme olasılığı daha yüksek! Bir başka avantajı da gitarın, diğer enstrümanlara göre çok daha romantik bir tınısı olması. Haliyle, etkilemek istediğin birini daha ilk parçada gözlerini senden alamadığını fark etmen hiç de zor değil!

Uygun gitarı seçmek önemli!

Unutma, sen bu işi şimdilik hobi olarak yapıyorsun. Bu nedenle ailenin tüm olanaklarını zorlayıp, başlangıçta pahalı bir şey almana hiç gerek yok. Kulağı iyi olan ve mümkünse gitardan anlayan bir arkadaşın sayesinde bu işi çözebilirsin. Böyle bir arkadaşın yoksa, gitar satıcıları da sana yardımcı olabilirler. Sesleri sana doğru tanıtabilecek özelliklere sahip bir gitar, ilk aşamada rahatlıkla işini görür. Böyle bir gitarı da 70-100 milyona satın alabilirsin.

Kaynak: Hürriyet Gazetesi - Genç

 
Süper Teyze 85
Babası Atilla’ya sordu. : - Doğumgünün yaklaşıyor oğlum, hediye olarak ne istersin ? - Trompet istiyorum, dedi Atilla. - Olmaz öyle şey , dedi babası. Trompet alırsam, bütün gün çalar kaf devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.