Bu çocuklar enstrüman için çalıyor
 

Adana Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Salonu’ndaki konserde orkestra, Beethoven, Dvorak, Grieg, Mozart, Sarasate, Subbe ve Tüzün’ün eserlerini seslendirdi.

Şefliğini Rengim Gökmen’in yaptığı orkestranın, Mersin ve Adana’da düzenlenen konserlerden elde ettiği gelirle, Türkiye’nin çeşitli yerlerindeki güzel sanatlar liselerine yeni enstrümanlar alınacağı bildirildi.

Şef Gökmen, ilk konserlerini geçen yıl Nisan ayı içinde çocuklara düzenlediklerini belirterek, kısa sürede yakaladıkları başarının kendilerini mutlu ettiğini söyledi.
 
Yeni yılın ilk konserlerini Adanalı ve Mersinli sanatseverlere sunmanın heyecanını yaşadıklarını belirten Gökmen, gelecek aylarda Bodrum, Antalya ve Güney illerinde konserlerin süreceğini kaydetti.

Orkestranın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle 20-21 Nisan tarihlerinde Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası ile Ankara’da ortaklaşa konser vereceği kaydedildi.
Kaynak: Ntvmsnbc 4 Şubat 2007

 
Süper Teyze 125
Gösteriden sonra seyircilerden biri sirk yöneticisinin yanına gitti,çok heyecanlıydı : - Tebrikler beyefendi !  Harika bir gösteriydi ! - Teşekkür ederiz hanımefendi, dedi yönetici. -  devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.