Heidi müzikal oldu
 

İsviçreli çocuk romanları yazarı Johanna Spry’nin 1881’de kaleme aldığı “Heidi” kuşaklardır çocukların ilgisini çekmeye devam ediyor. İsviçre Alplerinde dedesi, keçisi ve köpeği ile yaşayan, yürüyemeyen Clara’ya dostluk elini uzatan, çoban Peter ile arkadaşlık eden bu elma yanaklı şirin ve iyi kalpli kız, şimdi tiyatro sahnesinde.

İstanbul Devlet Opera ve Balesi’nin sahneye koyduğu eser hem çocuklara hem de içindeki çocuğu hep koruyanlara yönelik. Sümer Arıman’ın uyanlayıp sahneye koyduğu Heidi müzikali, diğer çocuk müzikali ile dönüşümlü olarak cumartesi günleri saat 11:00’de Atatürk Kültür Merkezi’nde perde açacak.

Başlıca rolleri: Ela Gürten ve Neşe Yalçın’ın dönüşümlü olarak Heidi’yi canlandırdığı eserde Arın Anapa, Bergüzar Çelebi, Besnik Ademoğlu, Gülgün Özyiğit, Şelale Turan, Cengiz Arslan, Beril Koral öve Reha Korman da rol alıyor.

Eserin müzik sorumlusu Ender Ormanlar.

Atatürk Kültür Merkezi
0 212 25 56 00
Kaynak: Hürriyet 29 Ocak 2007

 
Süper Teyze 269
Tarih sözlüsünde öğretmen Emir’e sordu : - ‘Beni güçlü kılan, sol kanadımdır’ sözü, tarihteki hangi ünlü kişiye aittir ? Emir düşündü,düşündü,düşündü..Öğretmenin sabrı taşmak üzereyken verdi c devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.