8 yaşında yönetmen
 

Uluslararası Çocuk Filmleri Festivali Kısa Film Yarışması’nda birinci olan 8 yaşındaki Mehmet Sayar, ikinci filmini çekmeye başladı.

MİLLİ Eğitim Bakanlığı’nın gönderdiği yarışma afişini görünce sınıf öğretmeni Harun Karaca’nın senaristliğini yaptığı "Kırık Saatler" isimli filmle yarışmaya katılan Mehmet Sayar’ın yönettiği üç dakikalık film birinci seçildi. İstanbul’da düzenlenen ödül töreninde Sayar’a ödül olarak mini kamera verildi. İlk filminde arkadaşlığın önemini anlatan Sayar, İstanbul’dan döner dönmez "Mikrop" isimli yeni filminin çekimine başladı.

SAYAR, "Rolleri sınıf arkadaşlarıma paylaştırıyorum. Beğenmediğimiz bölümleri tekrar çekiyoruz. Film dışında doğa manzaraları çekmeyi de çok seviyorum. Yönetmen olmak istiyorum" dedi. Sayar’ın yeni filminin de senaryosunu yazan Karaca, "Bu filmde de temizliğe dikkat çekmek istiyoruz. Temizliğe dikkat etmeyen bir çocuğun nasıl mikroba dönüştüğünü anlatacağız" diye konuştu.
Kaynak: Milliyet 21 Kasım 2006

 
Süper Teyze 233
Genç adam, yemek yediği lokantada garsona seslendi : - Şef ! Bakar mısın ? Çorbamın içinde garip bir nesne yüzüyor ! Garson duymadı. Genç adam az sonra çorbasında yüzen şeyin ne olduğunu anlad devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.