Kitap fuarını 330 bin kitapsever gezdi
 

TÜYAP ve Türkiye Yayıncılar Birliği’nce Beylikdüzü’ndeki fuar merkezinde 28 Ekim’de başlayan ve dün sona eren 25’nci İstanbul Kitap Fuarını 330 bin ziyaretçi gezdi. Fuarı geçen yıl 350 bin kişi ziyaret etmişti.

İlk günden beri kitap fuarına katılan Arkın Kitabevi, Doğan Kitapçılık, Cumhuriyet Kitapları, Redhouse-Sev Yayıncılık, Yapı Kredi Yayınları ve Bilgi Yayınevi’ne şükran plaketleri, 25’nci Yıl Balosu’nda verildi. Kitap Fuarı’nda 41’i yabancı 800 yazar imza günü ve söyleşilerle kitapseverlerle buluştu. Fuar süresince 25’i çocuklar için toplam 225 kültür ve edebiyat etkinliğinin gerçekleştirildi. Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’ne yayınevleri tarafından yüzlerce kitap bağışı yapıldı. Bu arada 100 sanat galerisi ve kurumun katıldığı, yaklaşık 700 sanatçının eserlerinin sergilendiği 16’ncı İstanbul Sanat Fuarı’nda ise onur sanatçısı Neşe Erdok’un eserlerinden oluşan bir sergi açıldı.
Kaynak: Hürriyet 6 Kasım 2006

 
Süper Teyze 288
Ünlü pop star verdiği konserden sonra, kaldığı otelin lobisinde  gazetecilerin sorularını cevaplandırıyordu. Bir soru üzerine : - Sesimi 10 milyon YTL ye sigorta ettirdim,dedi. Bunun üzer devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.