Haydi çocuklar Çatalhöyük’e!
 

Vedat Nedim Tör Müzesi ve Sermet Çifter Salonu’nda sergilenmekte olan ‘Topraktan Sonsuzluğa Çatalhöyük’, okulların kapanmasıyla, Çatalhöyük’te Çocuklar başlıklı bir atölye çalışmasına evsahipliği yapıyor.

Çocuklar 7, 24 ve 28 Haziran tarihlerinde ‘Topraktan Sonsuzluğa Çatalhöyük’ sergisinin resim ve heykellerini yapan Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi ve Marmara Güzel Sanatlar Fakültesi’nden Cemil Güç, Filiz Demirkaya ve Berrin Çakın’ın eşliğinde önce sergiyi gezecekler. Ardından da kendileri için özel olarak tasarlanan masalarda topraktan kerpiç evler, çamurdan heykeller yapacaklar. Bu çalışmalar daha sonra serginin bir parçası olarak, Sermet Çifter Salonu’nda sergilenecek.

7-14 yaş arası çocukların katılabileceği ve 20 kişiyle sınırlanan atölye çalışmasına katılmak için 0 212- 252 47 00 / 482 numaralı telefondan rezervasyon yaptırmak gerekiyor.
Kaynak: Ntvmsnbc 7 Haziran 2006

 
Süper Teyze 52
Yaramaz Baykal okuldan yeni dönmüş, annesiyle sohbet ediyordu : - Biliyor musun anne, bu gün öğretmen bir kardeşim daha olup olmadığını sordu. - Tek çocuk olduğunu söyledin mi peki ? - Tabi söyle devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.