‘Opera ve bale’nin Aspendos çağrısı
 

Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğü tarafından organize edilen 13. Aspendos Uluslararası Opera ve Bale Festivali, bu yıl, Aspendos Antik Tiyatrosu’nda sanatseverler ile 10 Haziran - 22 Temmuz 2006 tarihlerinde buluşuyor.

The Independent’ gazetesinin Dünyanın En İyi 10 Festivali arasında gösterdiği Festival, bu yıl da Almanya’da yayımlanan ve dünyadaki tüm festivalleri mercek altına alan “Festspiele” Magazin tarafından, 2005 yılının en iyi festivalleri arasında yine ilk 10 Festival arasında gösterilerek kalitesini bir kez daha kanıtladı. Bu yıl NTV Radyo da Festival sponsorları arasında bulunuyor.

Antik Aspendos Tiyatrosu’nun olağanüstü atmosferinde, yabancı konuk topluluk olarak; İsviçre’den Zürih Balesi, Almanya’dan Deutsche Oper Berlin ve dünyanın bir numaralı bale topluluğu İngiltere’den The Royal Ballet Topluluğu Türkiye’de ilk kez izleyici ile buluşacak.
Kaynak: Ntvmsnbc 16 Mayıs 2006

 
Süper Teyze 26
Serkan yaptığı ilginç şakalarla tanınan bir çocuktu. Bütün arkadaşları Serkan’ın soracağı soruları,anlatacağı fıkraları merakla beklerlerdi. Yine bir gün Serkan sınıfa girdi ve : - Size bir sorum v devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.