Çocuk Filmleri Festivali 21 Nisan’da
 

Garanti Bankası ile Türkiye Sinema ve Audiovisuel Kültür Vakfı (TÜRSAK) işbirliğiyle düzenlenen “Garanti Mini Bank Uluslararası Çocuk Filmleri Festivali”nin üçüncüsü, 21-24 Nisan’da gerçekleştirilecek.

Festivalde filmler, “Uluslararası Çocuk Filmleri Yarışması”, “Hayvanlar Alemi”, “Minik Öyküler”, “Uzun Öyküler”, “Şarkılı Öyküler”, “Ben Kendim Yapabilirim”, “Eva Saks’tan Çocuk Olmanın Sırları”, “Miniklere Masallar”, “Çizgi Kahramanların Maceraları” ve “Çocukların Dünyasına Sinemasal Yolculuklar” başlıkları altında gösterilecek. 

Festival programı, çocukların gelişim basamakları ve psiko-pedagojik yapılarına yönelik 3-5, 6-9, 9 yaş ve üzeri yaş gruplarına yönelik farklı filmlerden oluşuyor.

Festival boyunca çocuklar, dünyanın birçok ülkesinden aralarında çizgi ve kukla filmlerin de bulunduğu uzun ve kısa metrajlı 60’ın üzerinde filmi izleme olanağı bulacak.

Festival filmleri; Cinebonus Maçka G-Mall ve Kadıköy Cinebonus Tepe Nautilus ile Fransız Kültür Merkezi sinemalarında gösterilecek.

Garanti Mini Bank üyeleri, tüm filmleri Garanti Mini Bank kartlarını göstererek ücretsiz izleyebilecek. Kültür merkezlerindeki gösterimlerin ücretsiz gerçekleştirileceği festivalde, G-Mall ve Tepe Nautilus Cinebonus sinemalarında yapılacak gösterimlere giriş ücreti 5YTL olacak.
Kaynak: Ntvmsnbc 11 Nisan 2006

 
Süper Teyze 231
İki küçük oğlan konuşuyorlardı : - Sence yıldızlarda hayat var mı?  diye sordu biri. - Tabi var, dedi arkadaşı. Görmüyor musun her gece hep birlikte ışıklarını yakıyorlar, sonra da söndür devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.