!f beşinci yaşını Ankara’da kutluyor!
 

5. AFM Uluslararası Bağımsız Filmler Festivali, Yapı Kredi Üniversite Bankacılığı’nın ana sponsorluğunda 3-5 Mart 2006 tarihleri arasında Ankara’da.

f, bu yıl programındaki en ilginç tarz ve ülkeler arası gezinen 17 bağımsız filmini Ankaralı sinema severlerle buluşturuyor.

!f Ankara’nın üç günlük seçkisinde nöbetçi filmlerden ‘hit’lere, bu yıl yeni eklenen ‘Express Yourself!’ bölümündeki Madonna belgeselinden en fantastik filmlere kadar en özel !f filmlerini bulabilirsiniz.

!f sadece filmlerini değil partisini de taşıyor Ankara’ya. !f Ankara’nın açılış partisi DJ Barış K ile Mischa Studio’da olacak.

Bilet fiyatları tam: 10 YTL, öğrenci: 8 YTL; University Telecard sahiplerine ise % 50 indirimli.

İlk kez Ankara ile buluşan !f’in biletleri AFM Migros ve Biletix gişelerinden satılıyor. Telecard sahipleri için fuayede özel gişe açılacaktır. Ayrıca gnçtrkcll abonelerine hafta içi günün ilk seansında “bir bilet alana bir bilet bedava” uygulaması olacak.

Filmler ve seanslarla ilgili detaylı bilgileri www.ifistanbul.com adresinden takip edebilirsiniz.

!F KISALAR:
!F Istanbul’da gösterime giren Kısalar 1 adlı seçki 4 Mart Cumartesi günü saat 17.00’de ve Kısalar 2 adlı seçki ise 5 Mart Pazar günü saat 17.00’de Fransız Kültür Merkezi’nde gösterime girecektir. Kısa film gösterimleri, ücretsizdir.
Kaynak:Ntvmsnbc 1 Mart 2006

 
Süper Teyze 421
 Tamer, arkadaşı Atilla’dan borç para istiyordu. Ama oğlanın ödünç para vermeye hiç niyeti yoktu. Sonunda dayanamayarak bağırmaya başladı : - Beni rahat bırak Tamer ! Sana verecek tek kuruşum  devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.