Sokak çocukları Avrupa yolunda
 

Gaziantepli sokak çocukları tiyatrosu, Avrupa’nın ilgisini çekti. Hollanda Dünya Çocuk Festivali Direktörü Lucien Ravensberg, Gaziantepli sokak çocukları tiyatro topluluğunu Haziran’da Hollanda’da düzenlenecek olan, Dünya Çocuk Festivali’ne davet etti.

Gaziantepli Sokak Çocukları Tiyatrosu, Avrupa’nın da ilgisini çekti. Hollanda Dünya Çocuk Festivali Direktörü Lucien Ravensberg Gaziantep’te izlediği sokak çocukları tiyatrosunu Hollanda’ya davet etti.

 Ravensberg’in Gaziantep’e gelişi sebebiyle Sokak Çocukları Tiyatro ekibi bir gösteri hazırladı. Öğretmenevi Tiyatro Salonu’nda düzenlenen gösteride Mehter takımı gösterisi, Semazen gösterisi, Hip-hop dans ve halay gösterisi düzenlendi. Ravensberg’in kendilerine ilgi göstermesinden mutlu olan sokak çocukları Lucien Ravensberg ile birlikte davul zurna eşliğinde halay çekerek çiftetelli oynadılar.

Hollanda Dünya Çocuk Festivali Direktörü Lucien Ravensberg, Dünya Çocuk Festivali’ne her yıl yabancı bir ülkeden misafir ekip davet ettiklerini bu yılda Türkiye’yi tercih ettikleri için yetenekli gençler aradıklarını söyledi.

Ravensberg, İnternette sokak çocukları tiyatrosu ile ilgili projeyi gördüğünü ve Hollanda’daki festivale davet etmek istediklerini belirtti.
Kaynak:Ntvmsnbc 23 Ocak 2006

 
Süper Teyze 118
Gökhan annesiyle birlikte yaşlı bir aile büyüklerini ziyarete gitmişti. İlk kez gittiği bu ev çok ilginç geldi Gökhan’a. Her köşeyi uzun uzun inceledi. Sonunda gözü pencerenin önünde, kocaman bir sa devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.