Antalya böyle festival görmedi
 

Farklı bir içerik ve yeni bir anlayışla sinemaseverlerin karşısına çıkacak olan 42. Antalya Altın Portakal Film Festivali, “1. Uluslararası Avrasya Film Festivali”nin de eklenmesiyle birlikte, “ulusal” kimlikten “uluslararası” kimliğe geçiş yapıyor. Bu yıl 42. yaşını kutlayacak olan “Antalya Altın Portakal Film Festivali”, Türkiye Sinema ve Audiovisuel Kültür Vakfı (TÜRSAK) ve Antalya Kültür Sanat Vakfı (AKSAV) işbirliğiyle 24 Eylül-1 Ekim 2005 tarihleri arasında düzenlenecek.

42. Altın Portakal Film Festivali 24 Eylül’de Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Günübirlik Tesisleri’nde düzenlenen törenle başlıyor. Sunuculuğunu Ece Vahapoğlu’nun beş dilde gerçekleştireceği küçük bir törenin ardından Kerem Görsev Caz Trio sahne alacak.

Altın Portakal Korteji, 42. yolculuğuna, saat 19.30’da, ATSO Günübirlik Tesisleri önünden Çıkacak. Tramvay yolunu takiben Falez Kavşağı’na gelecek olan kortej, Adliye Kavşağı’ndan devamla açılış töreninin yapılacağı Konyaaltı Açıkhava Tiyatrosu’nun önünde son bulacak. Kortej güzergahı, Altın Portakal için özel olarak aydınlatılacak.

RESMİ TÖREN KONYAALTI’NDA

42. Altın Portakal Film Festivali’nin Açılış Töreni, 24 Eylül Cumartesi günü saat 21.00’de Konyaaltı Açıkhava Tiyatrosu’nda gerçekleştirilecek. Sunuculuğunu Timuçin Esen ve Şebnem Dönmez’in üstleneceği törende, bu yılki onur ödülleri de sahiplerine sunulacak. 42. Antalya Altın Portakal Film Festivali bünyesinde onuncusu verilecek olan Onur Ödülleri’ne bu yıl yönetmen Seyfi Havaeri, oyuncu Nebahat Çehre ve Efkan Efekan değer görüldü. Yıldırım Önal Anı Ödülü’nün bu yılki sahibi ise Tuncer Necmioğlu... Törende, geçtiğimiz günlerde kaybettiğimiz Efkan Efekan’ın ödülünü oğlu Umut Efekan alacak. Açılış Töreni’ne ayrı bir renk katacak olan Sezen Aksu, sinema müziklerinden oluşan özel bir konser verecek.
Kaynak:Hürriyet 20 Eylül 2005


 
Süper Teyze 354
Birkaç yaşlı avcı, bir lokantada buluşmuş, bir yandan yemek yiyorlar bir yandan da anılarını anlatıyorlardı.Yemeğin sonuna doğru sohbet iyice koyulaşmış, av hikayelşeri de iyice abartılmaya başlamış devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.