Dünya Kitap’tan ‘Altın Sayfa’
 

Dünya Kitap Dergisi, 15. yaşını, edebiyat ortamına bir ödül daha kazandırarak kutluyor. Her yıl farklı bir türde verilecek olan Dünya Kitap Altın Sayfa Edebiyat Ödülü’nün 2005 yılı başlığı ‘Deneme’…

1993 yılından bu yana edebiyat ödülleri veren Dünya Kitap’ın ‘Yılın Telif Kitabı’, ‘Yılın Çeviri Kitabı’ ve ‘Yılın Yayınevi’ ödüllerine, 2005’ten itibaren bir ödül daha ekleniyor: ‘Dünya Kitap Altın Sayfa Ödülü’.

Bu yıl ‘Deneme’ dalında verilecek ‘Dünya Kitap Altın Sayfa Edebiyat Ödülü’ne; Eylül 2004-Ağustos 2005 tarihleri arasında yayınlanan deneme kitapları katılabilecek. ‘Altın Sayfa Edebiyat Ödülü’ne değer bulunacak eserin yazarı, 1.500,00 YTL’lık (1 milyar 500 milyon lira) ödüle sahip olacak.

‘Dünya Kitap Altın Sayfa Edebiyat Ödülü’ne katılım, yazarın veya yayınevinin başvurusu veya Feridun Andaç ile Faruk Şüyün’ün oluşturduğu Ödül Sekreteryası’nın önerisiyle gerçekleştirilecek. Ödüle bu yıl, 31 Ağustos tarihine kadar katılınabilecek.
Kaynak:Ntvmsnbc 25 Ağustos 2005

 
Süper Teyze 166
Sabah erkenden oto tamircisine gelen adam : -  Arabamın klaksonunda bir problem var, hemen onarabilir misiniz ?  diye sordu. Usta arabayı gözden geçirdikten sonra : -Fakat beyefen devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.