Virtüöz kemancı Zukerman geliyor
 

Yaşayan en ünlü üç kemancıdan biri olarak kabul edilen, dünyaca ünlü sanatçı Pinchas Zukerman, 6 Ağustos’ta, Aya İrini’de müzikseverlerle buluşuyor.

30 yılı aşkın bir süredir dünyayı kendine hayran bırakmayı başaran muhteşem Pinchas Zukerman, beşlisi -Zukerman Chamber Players- ile birlikte İstanbul’a konuk oluyor. İstanbul İsrail Başkonsolosluğu ve İstanbul Kültür Sanat Vakfı’nın işbirliğiyle düzenlenen ‘Dostluk Konseri’, yüzyıllar boyu İsraillilere kucak açan Türk halkına bir teşekkür niteliğinde.

100’ü aşkın yapıtı içeren kayıtları, 22 Grammy adaylığı, 2 Grammy ve daha birçok ödülü ile dünyanın en önemli müzik merkezleri ve festivallerinde verdiği konserlerle ulaşılması zor bir başarıya imza atan sanatçı, eleştirmen ve müzikseverleri kendine hayran bırakan topluluğuyla özel bir konser verecek. Pinchas Zukerman, dünyanın yaşayan en ünlü 3 kemancısından biri olarak gösteriliyor.
Kaynak:Ntvmsnbc 2 Ağustos 2005

 
Süper Teyze 73
Levent okuldan eve geldiğinde çok mutluydu : - Anne biliyor musun,öğretmenimiz bu gün bütün sınıfa övgüler yağdırdı ! En çok da beni övdü ! Annesi sevinmişti : - Ne hoş ! Neler söyledi peki devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.