Oyunlarda Gelecek Program Listesi
 

SİMÜLASYON OYUNLARI

COLIN MCRAE RALLY 4

Geliştiren: Codemasters
Yayıncı: Codemasters
Çıkış tarihi: İlkbahar 2004

Colin McRae’nin zaten önceden beri müdavimi olan tutkunları vardır. sekiz oyuncuya kadar kafa kafaya ya da takım halinde çoklu oyuncu desteği bulunan Colin’in görüntüleri de Richard Burns Rally’den pek geri kalmıyor. Bir profesyonel gibi yarışabilirseniz, Uzman Şampiyonası’na katılabiliyorsunuz. Meydana gelen hasarlar da tam anlamı ile gerçekçi.



The SIMS 2

Geliştiren: Electronic Arts
Yayıncı: Electronic Arts
Çıkış tarihi:Ağustos 2004

Sims 2, ilkinden çok daha gelişmiş ve çok daha güzel olacağının sinyallerini veriyor şimdiden. Evlilikler, aldatmalar, boşanmalar, kalabalık ev partileri ile çok daha renkli olan Sims 2’de ilkinden farklı olarak hamilelik süreci de bulunuyor. Bebeği havaya atıp tutmak, üstünü değiştirmek, yürümesini öğretmek de Sims 2’nin eğlenceli dünyasına eklenmiş özellikler.



GERÇEK ZAMANLI STRATEJİ

BLACK & WHITE 2

Geliştiren: Lionhead
Yayıncı: Electronic Arts
Çıkış tarihi: Haziran 2004

Kasabaya saldıran yaratıkla mücadele hiç de kolay olmayacak. Sokaklarda yapılan zorlu savaşlarda uygun stratejiler geliştirerek yaratığı yenmeyi başarırsanız onu cezalandırabilirsiniz. İlk versiyonuna göre yeni özellikler de eklenmiş olan Black & White 2 tüm oyun severleri etkileyici yaratık görüntüleri ile de eğlendirmeyi hedefliyor.




BESIEGER

Geliştiren:Dream Catcher
Yayıncı: Dream Catcher
Çıkış tarihi: Mayıs 2004 sonu

Vikingler ile karanlık güçlerin arasında gerçekleşen savaşta hangi tarafta olacağına karar veren oyuncu, savaşın kaderini de belirliyor. Uçan araçlar geliştirerek şehirleri ele geçirmek ya da asker nakli yapmak ya da eski zamanlarda olduğu gibi atlıları savaş alanına sevk etmek oyuncunun kararına kalmış. Oyunda 40 farklı çeşitte bina ve 50 farklı savaşçı türü yer alıyor.



İNTERNET OYUNLARI

MIDDLE EARTH ONLINE

Geliştiren: Turbine Entertaintment
Yayıncı: Vivendi universal
Çıkış tarihi: Ekim 2004

Yüzüklerin Efendisi efsanesini online olarak çok sayıda kişi ile birlikte yaşamak isteyen oyuncular Orta Dünya’da bir araya gelecekler. Geleneksel fantezi unsurları da barındıran macerada, oyuncular savaş zamanlarında kardeşlikler, dostluklar kurabilecek, org’ları avlamak için güçlerini birleştirecek, barış zamanlarında da diğer oyuncularla evlenip çoluk çocuğa karışacaklar.




Kaynak: Hürriyet

 
Süper Teyze 276
Annesi Erkut’u, 7 yaşındaki ablası Ebru’ya emanet edip, yakındaki markete alışverişe gitti. Alışverişini bitirir bitirmez eve koştu. Ancak 6 aylık Erkut’u kucağına alınca bir gariplik hissetti. Tela devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.