Marmaris’te Denizcilik Festivali
 

Marmaris Uluslararası Denizcilik Festivali, bugün başlıyor.

Tüm hazırlıkları tamamlananan festival, bölge turizmine sağlayacağı katkı açısından, büyük bir adım olarak nitelendiriliyor.
 
Festivalin bugünkü açılışına Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer’in yanı sıra, Genelkurmay Başkanı Hilmi Özkök, çok sayıda ülkenin büyükelçisi ve askeri ateşeler de katılacak.
       13 ülkeden 16 savaş gemisi de etkinlik için Marmaris’e geldi. Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Özden Örnek festivalin başlamasına saatler kala hazırlıkları inceledi.. Örnek hazırlıklarla ilgli sonuçlardan mmemnun kaldı. Örneki ” Gördüğüm kadarıyla her şey gayet güzel düzenlenmiş. Hepimiz bir ülkenin vatandaşıyız, hepimizin ayrı ayrı imkanları var. Bu imkanlar biraraya gelince işte bakın neler ortaya çıkıyor. Bir amaca doğru bütün imkanlarımızı seferber edersek çok daha güzel şeyler yapabileceğimizden eminim” dedi.
       Festivalin Muğla ve Marmaris turizmine büyük katkı sağlaması bekleniyor. Festival kapsamında halk konserleri düzenlenecek. Ayrıca Yasemin Dalkılıç da rekor dalışı yapacak.
Kaynak:Ntvmsnbc 27 Nisan 2005

 
Süper Teyze 290
Can amcasıyla pastahaneye gitmişti. Siparişlerini verip beklemeye başladılar. Aradan yarım saate yakın zaman geçmesine rağmen garson masalarına yaklaşmamıştı bile. Bu duruma sinirlenen amca : - Bak devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.