Dansın kalbi İş Sanat’ta atıyor
 

İş Sanat, 26 Nisan Salı akşamı Dilek Evgin Dans Projesi kapsamındaki “3” isimli modern dans gösterisine ev sahipliği yapıyor.    
  
Toplum-birey ilişkisinin sorgulandığı gösterinin yönetmenliğini Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Devlet Konservatuarı Bale Ana Sanat Dalı Başkanı Dilek Evgin yapıyor. Dilek Evgin Dans Gösterisi, “3’ün mistik anlamı olan ateş, toprak ve su elementlerinin insandaki karşılığı ruh, beden ve can üçlemesinden yola çıkıyor.

 Topluluk, 26 Nisan Salı akşamı, modern dans düşkünlerine unutulmaz saatler yaşatmaya hazırlanıyor.
       Bir çok önemli projeye imza atan Dilek Evgin, İstanbul Belediye Konservatuarı Bale Yüksek Devresi ve İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi mezunu. Halen Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Devlet Konservatuvarı Bale Ana Sanat Dalı Başkanlığı görevini sürdüren Evgin, Londra Kraliyet Bale Akademisi Yüksek Bale Eğitmenliği Bölümü’ne kabul edilen ilk Türk öğrenci unvanına sahip.
Kaynak:Ntvmsnbc 25 Nisan 2005

 
Süper Teyze 215
Öğretmen matematik dersinin ödevlerini kontrol etmiş,öğrencilere geri veriyordu. Murat’ın ödevini verdiğinde, sıra arkadaşı Berk çok şaşırdı : - Gözlerime inanamıyorum ! Neredeyse hepsini yanlış  devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.