Harlem’in çocuk korosu Ankara’da
 

‘Korolar şehri’ Ankara, Sevda - Cenap And Müzik Vakfı’nca düzenlenen 22.Uluslararası Ankara Müzik Festivali kapsamında koro dünyasını kendilerine hayran bırakan Harlem Çocuk Korosu’na (The Boys Choir of Harlem) evsahipliği yapacak.

Koro, 18 ve 19 Nisan tarihlerindeki konserlerinde Şef Walter J.Turnbull yönetiminde ve piyano, bateri, gitar ve bas gitardan oluşan orkestra eşliğinde Ankaralıları müzikal bir yolculuğa çıkaracak.

Amacı “Çocukları müzik ile eğiterek bir çığır açmak” olan Dr. Walter Turnbull’un kurduğu koro, kendisinin Amerikan McCall Dergisi tarafından “Yeryüzündeki En İyi 15 İnsandan Biri” olarak gösterilmesine neden olmuş.
       Gospel’dan klasiğe, caz’dan Afro-Amerikan dini halk şarkılarına kadar uzanan geniş bir repertuara sahip tek zenci çocuk korosu olan Harlemliler 40 ödül sahibi.
Kaynak:Ntvmsnbc 17 Nisan 2005

 
Süper Teyze 423
 Cenk’in annesi arkadaşına dert yanıyordu : - Sorma şekerim, bizim oğlan 14 yaşına geldi. Dersleri de fena değil. Ama hala saati söylemeyi bilmiyor ! Saatin kaç olduğunu soran olunca donup kal devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.