Kadınların ‘Modern Müze’ merakı
 

Dört ay önce açılan İstanbul Modern Sanat Müzesi’ni bugüne kadar 150 binin üzerinde kişi ziyaret etti. Müzeye ilgi gösterenlerin yüzde 60’ını ise kadınlar oluşturuyor.

İstanbul Modern Sanat Müzesi Yönetim Kurulu Başkanı Oya Eczacıbaşı, fikir babasının Nejat Eczacıbaşı olduğu müzede halka açık modern sanat kütüphanesi, sinema salonu, fotoğraf bölümü ve geçici sergi salonlarının bulunduğunu anımsatarak, Başbakan Erdoğan’ın desteğiyle 15 yıllık aile rüyalarının 11 Aralık 2004 tarihinde gerçekleştirildiğini belirtti.

Başbakan Erdoğan’ın kendilerine inandığı için antreponun tahsisini yaptığını, bunun büyük bir destek olduğunu dile getiren Eczacıbaşı, “İstanbul Modern, 2.5 ayda 100 bin ziyaretçi sayısına ulaştı. Şu andaki ziyaretçi sayımız 150 bin kişiyi aştı. Açılıştan belli bir süre sonra giriş ücretli hale getirilmesine rağmen ziyaretçi sayısında bir değişiklik olmadı. Bu da gösteriyor ki toplumumuz kültür ve sanata çok meraklı” diye kaydetti.
Kaynak:Ntvmsnbc 11 Nisan 2005

 
Süper Teyze 214
Selen, sabah uyandığından beri okula gitmemek için binlerce neden öne sürdü : Önce karnının ağrıdığını söyledi.Sonra bir önceki gün beden eğitimi dersinde bacağına kramp girdiğini, bu yüzden rahat y devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.