Bu hafta mutlaka kitap okuyun
 

CUMHURBAŞKANI Ahmet Necdet Sezer, vatandaşlardan Kütüphane Haftası’nı iyi değerlendirerek mutlaka kitap okumalarını istedi.

Dünyadaki değişimlerin gerisinde kalmamanın, her şeyden önce, okuyan, araştıran ve tartışan bir toplum oluşturulması ile olanaklı olduğunu vurgulayan Sezer, “Bu nedenle, genç kuşaklardan başlayarak yurttaşlarımıza kitap sevgisinin ve okuma alışkanlığının kazandırılması, kitap paylaşma sorumluluğunun geliştirilmesi, kitapların anlam ve değerinin tüm bireylere öğretilmesi, geleceğimiz yönünden önem taşımaktadır’’ dedi. TBMM Başkanı Bülent Arınç ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan da birer mesaj yayınlayarak kitap okumanın önemine dikkat çekerken, Kütüphane Haftası 2 Nİsan’a kadar tüm Türkiye’de kutlanacak. İstanbul’da da hafta nedeniyle Beyazıt Devlet Kütüphanesi öncülüğünde konferanslar ve paneller düzenlenecek.
Kaynak:Akşam 29 Mart 2005

 
Süper Teyze 19
 Esra okuldan eve geldiğinde çok öfkeliydi : - Ne oldu ? diye sordu annesi. - Bir daha asla okula gitmeyeceğim ! - Neden kızım ? - Çünkü öğretmen cevabını bilmediği bütün soruları bana soru devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.