Duvardan duvara ‘metropol insanı’
 

‘Büyük yüzeylerin ressamı’ Harun Antakyalı, metropol yaşamını ve insanını irdelediği zincire yeni bir halka daha ekledi. Sanatçının dev boyutlu yapıtının da yer aldığı yeni kişisel sergisi, Siyah-Beyaz Sanat Galerisi’nde açıldı. 

Ressam Antakyalı’nın yeni sergisi, sanatçının metropol yaşamını sorguladığı zincirin yeni halkası. Sergide 38 yapıta yer veren Harun Antakyalı, 2 yıl aradan sonra yeniden buluştuğu Ankaralı sanatseverlerle bir anlamda hasret gideriyor. Büyük boyutlu çok sayıda çalışmaya yer verdiği sergisi için galerinin iki katını birden kullanan sanatçının bu sergideki ‘dev’ eseri 7.5-1.5 metre ebadında. Dev boyutlu çalışmalar arasında 3-1.5 metre boyutlarındaki bir başka eser de bulunurken, galerinin alt katında da Antakyalı’nın imzasını taşıyan, kağıt üzerine çalışmalar sergileniyor.    
Kaynak:Ntvmsnbc 16 Ocak 2005

 
Süper Teyze 27
Ali ve kardeşi Selen odalarında oynuyorlardı. Ali bir ara Selenin aynanın karşısında öylece durduğunu fark etti. Yanına gelip merakla sordu : - Selen aynanın karşısında gözlerin kapalı dikilip duru devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.