Kısa filmin diğer adı: Çelik Çomak
 

1. Akbank Kısa Film Festivali kapsamında düzenlenen Kısa Film Yarışması sonuçlandı. En İyi Kurmaca Film Ödülü’ne ‘Çelik Çomak’, En İyi Belgesel Film Ödülü’ne de ‘Kapital-İstanbul’ değer bulundu.

Belgesel ve kurmaca dalında birinci olan filmlerin yönetmenlerine Akbank Kültür Sanat Merkezi’nde düzenlenen bir törenle ödülleri verildi.

Alin Taşçıyan, Mehmet Açar, Engin Ayça, Hasan Bülent Kahraman, İlker Canikligil ve Derya Bigalı’dan oluşan jüri, En İyi Kurmaca Film Ödülü’ne; Mehmet Ercan’ın yönetmenliğini üstlendiği ‘Çelik Çomak’ adlı eseri layık görüldü.
      
EN İYİ BELGESEL: KAPİTAL-İSTANBUL
       En İyi Belgesel Film dalında ; Aysim Türkmen ve Erkin Peprek’in yönetmenliğini üstlendiği ‘Kapital-İstanbul’ adlı çalışma ödüle değer bulundu.
       Jüri’nin değerlendirmesi sonucunda kurmaca dalında iki filme mansiyon verilmesine karar verildi. Buna göre kurmaca dalında mansiyon alan filmler: ‘Toz’ - Yönetmen: H. Fatih Kızılgök; ‘Ziyaret’ - Yönetmen: Didem Erayda.
       Kurmaca ve belgesel dalında birinci gelen yönetmenler, Akbank Kültür Sanat Merkezi tarafından Berlin Film Festivali’ne izleyici olarak gönderiliyor.
       8-18 Aralık tarihleri arasında düzenlenen Akbank Kısa Film Festivali kapsamında düzenlenen Kısa Film Yarışması’na 210 film başvurmuş bunlardan 48’i ön eleme jürisi tarafından seçilmişti.
Kaynak:Ntvmsnbc 20 Aralık 2004
      

 
Süper Teyze 223
Öğretmen coğrafya dersinde Tolga’ ya sordu : - Bize  Afrikanın nerede olduğunu söyleyebilir misin oğlum ? Tolga ayağa kalktı, bir süre düşündükten sonra son derece şımarık bir tavırla cev devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.