Kitap ve plastik sanatlar TÜYAP’ta buluşuyor
 

TÜYAP 23. İstanbul Kitap Fuarı, 23-31 Ekim tarihleri arasında TÜYAP Beylikdüzü Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek. 14.İstanbul Sanat Fuarı da, Kitap Fuarı ile eş zamanlı olarak düzenleniyor.

 Kitap Fuarı, TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. ile Türkiye Yayıncılar Birliği tarafından organize edilmekte.

ÇOCUKLAR İÇİN AYRI BİR SALON
Fuar süresince yüzlerce yazar imza günlerinde okurlarıyla biraraya gelirken, bu yıl ilk kez çocuklar için ayrı bir salon oluşturulacak. Burada, okuma ve tartışma saatleri ile çocuklar için etkinlikler gerçekleştirilecek.

GİRİŞ ÜCRETİ: 3 MİLYON TL  
 Öğrenci, öğretmen ve öğretim üyelerinden ücret alınmayacak.

 23. İstanbul Kitap Fuarı’na bu yıl giriş ücreti 3 milyon lira olarak belirlenirken, öğrenci, öğretmen ve öğretim üyelerinden ücret alınmayacak.

ZİYARET SAATLERİ
       Hafta Sonu ve Tatil Günleri
       23-24-28-29-30-31 Ekim 2004 (10.30-20.00)
       Hafta İçi
       25-26-27 Ekim 2004 (10.30-19.00)

ULAŞIM SORUNSUZ
       Fuar süresince Atatürk Havalimanı, Esenler Otogarı, Taksim Atatürk Kültür Merkezi önü, Bakırköy Deniz Otobüsleri İskelesi, Marmara, İstanbul, Yıldız Teknik, Boğaziçi, İstanbul Teknik ve Mimar Sinan Güzel Sanatlar üniversitelerinden ayrıca Büyükçekmece ve Beylikdüzü’nden fuar alanına ücretsiz ring seferler gerçekleştirilecek.
       Bu arada, fuar boyunca Bostancı, Üsküdar, Kadıköy, Taksim, Mecidiyeköy, Beşiktaş, Bakırköy ve Beyazıt’tan da İETT otobüsleri fuar alanına biletle yolcu taşıyacak.
Kaynak:Ntvmsnbc 19 Ekim 2004

 
Süper Teyze 281
Can ve Gökçen sohbet ediyorlardı. - Sen kaç kilosun ? diye sordu meraklı Can. Minik Gökçen bilgiç bilgiç cevap verdi : -Gözlüklerimle birlikte 48 kiloyum. - Bu ne biçim cevap ? dedi Can. devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.