Alanya’da 307 karikatür yarıştı
 

Yarışmada birinciliği Sırbistan -Karadağ’dan Luka Lagator, ikinciliği Küba’dan Pedro J.Suarez, üçüncülüğü Musa Gümüş kazandı.

Kültür Bakanlığı, Alanya Belediyesi, Alanya Ticaret ve Sanayi Odası, Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) ve Karikatürcüler Derneği’nin katkılarıyla Alanya Turizm Tanıtma Vakfı (ALTAV) tarafından düzenlenen yarışmaya 48 ülkeden 307 eser katıldı.

Yarışmada birinciliği Sırbistan-Karadağ’dan Luka Lagator, ikinciliği Küba’dan Pedro J. Suarez, üçüncülüğü Musa Gümüş kazandı.
       Alanya Belediyesi Özel Ödülü’nü Sadık Pala, Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Ödülü’nü Slovakya’dan Lubomir Kotrha ALTİD Özel Ödülü’nü Belarus’tan Andrei Puchkaniou, ALTAV Özel Ödülü’nü Ali Herkül, Alanya Kaymakamlık Özel Ödülü’nü Sırbistan ve Karadağ’dan Vladimir Stevovic, Jüri Özel Ödülü’nü Hüseyin Tanyeri elde etti.
       Kamil Masaracı, Deniz Som, M. Nüvit Özkan, Cihan Demirci, İbrahim Tapa, Mahmut Karatoprak ve Oleg Dergachov’dan oluşan jüri tarafından tarafından sergilenmeye değer bulduğu eserler 27 Ekim 2004’te yapılacak ödül töreniyle birlikte bir hafta süreyle Alanya’da sergilenecek. ALTAV, sergilenen eserleri bir albümde toplayacak.
       Yarışmada birinciliği elde eden karikatüriste, Muz Kabuğu Heykelciği, 2 bin dolar para ödülü ve 2 kişilik Alanya tatili hediye edildi.
Kaynak:Ntvmsnbc 17 Ekim 2004
       

 
Süper Teyze 146
İki anne sohbet ediyorlardı. Biri heyecanla : - Biliyor musun, oğlum geçen gün hayatının ilk yalanını söyledi ! dedi. - Neymiş ? dedi diğeri merakla. - Babasını benden daha çok sevdiğini sö devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.