‘Işığı Seven İnsanlar’ın yarışması
 

Bu yıl ikincisi düzenlenen Philips Fotoğraf Yarışması ‘Bizler Işığı Seven İnsanlarız’ konseptiyle fotoğraf sevenleri tekrar bir araya getirmeyi hedefliyor.   

Yarışma, fotoğraf sanatının teknik anlamda vazgeçilmez öğesi olan ışığın, günlük hayattaki çarpıcı etkisini, fiziksel her tür obje üzerinde algıları yönlendirici çağrışımlarını ve bunları en iyi fotoğraflayacak sanatçıları ortaya çıkarmayı amaçlamakta.

İnsanlığın ve teknolojinin gelişiminde büyük önem taşıyan ışığın, fotoğraf sanatında da aynı değerde önemli olduğunu bilen Türk Philips Tic. A.Ş., sanata karşı duyarlı kişiliği ile fotoğraf sevgisini geniş kitlelere aşılamayı amaçlamaktadır. İnsanlığa, aydınlatma ile hizmette bulunan ve 24 saat yaşam olanağı sağlayan Türk Philips Tic. A.Ş.’nin düzenlediği fotoğraf yarışması, fotoğraf tutkusunu içinde yaşatan, profesyonel ve amatör tüm fotoğraf sanatçılarının katılımını beklemekte.
       Genç yeteneklerin ve geniş katılım yelpazesinin bulunacağı bu yarışma, farklı bakış açılarının ve renklerin bir araya geleceği heyecan dolu bir paylaşımı ortaya koymayı hedeflemekte.
Kaynak:Ntvmsnbc 28 Eylül 2004

 
Süper Teyze 224
Alican koşarak babasının yanına geldi : - Babacığım, sen her şeyi yapabilecek çok güçlü bir adamsın değil mi ? Baba gururlanmıştı. Oğluna gülümsedi : -Elbette oğlum ! Dile benden ne dilerse devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.