National Geographic KIDS Türkiye’de
 

Dünyanın en popüler çocuk dergilerinden National Geographic KIDS artık Türkiye’de.

Bilim, teknoloji, coğrafya, tarih, hayvanlar alemi, sinema, sanat ve hayata dair daha pek çok konu National Geographic KIDS ile çocukların dünyasına giriyor.

ABD’de 1975 yılından beri yayımlanan ve tüm dünyada 12 ayrı dilde her ay 5 milyondan fazla çocuğa ulaşan National Geographic KIDS, Ekim ayında Türkiye’deki yayın hayatına başlıyor. National Geographic Society’nin dergicilikte 100 yılı aşkın deneyimi ile oluşmuş benzersiz içerik ve fotoğraf kalitesi, Doğuş Yayın Grubu tarafından yayımlanacak olan National Geographic KIDS ile artık Türk çocuklarına da ulaşacak. Doğdukları andan itibaren büyük bir merakla hayatı keşfetmeye çalışan çocuklar, KIDS ile merak ettikleri her şeyi eğlenceli bir pencereden keşfe çıkacaklar.
       Bilim, teknoloji, coğrafya, tarih, hayvanlar alemi, sinema, sanat ve hayata dair daha pek çok konu National Geographic KIDS ile çocukların dünyasına giriyor. Üstelik didaktik değil, eğlenceli bir bakış açısıyla... Yapılan okur araştırmalarının KIDS ile ilgili vardığı en temel sonuçlardan biri şu: Çocuklar KIDS’i okurken, öğrendiklerini fark etmeyecek kadar çok eğleniyorlar.
Kaynak: Ntvmsnbc 29 Eylül 2004

 
Süper Teyze 221
Öğretmen sınıfa sordu : -  Tehlikelerle dolu, tropikal bir ormandan başarıyla geçmek için sizce ne gerekir çocuklar ? Afacan  Ömer hemen cevap verdi : - Çevik bir kaplan olmak ger devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.