Kaş’ta kitap şenliği
 

Bu yıl dördüncüsü gerçekleştirilecek olan Kaş Kitap Şenliği, 8 Ekim’de başlıyor. Panel, söyleşi, konferans,imza günü, şiir dinletisi, saydam gösterisi, belgesel- kısa film gösterimi gibi etkinliklerin yanı sıra , “Dünden bu güne çizgi roman” başlıklı bir serginin de açılacağı etkinlik 12 Ekim’e kadar sürecek.

Kaş’ta yaşayan edebiyat tutkunları ve çeşitli Sivil Toplum Örgütleri’nin ortak çalışması ile gerçekleştirilen şenlik boyunca tüm etkinlikler ücretsiz izlenebilecek .

Şükrü Erbaş , Muzaffer Izgü , Fikret Terzi , Selahattin Yusuf , Mete Çubukçu , Vecihi Timuroglu , Zeki Kirdemir, Ahmet Yildiz , Ece Temelkuran , Ferit Avci , Prof.Dr. N. Kemal Zeybek , Aslan Bulut  ,Bariş Yetkin , Aydın Çukurova , Kudret Emiroğlu ,Sunder Erdoğan, Muzaffer Özdemir , Mavisel Yener etkinliğe konuk olarak katılacak sanatçılardan bazıları.
Kaynak:Hürriyet 21 Eylül 2004

 
Süper Teyze 278
Ece ile Çınar ilk kez buluşacaklardı. İkisi de fena halde heyecanlıydılar. Ece sordu : - Ne zaman buluşacağız ? - Benim için fark etmez, dedi Çınar utanarak. _ Nerede buluşacağız ? _ Ner devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.