Boğaziçi Cam Şenliği cumartesi günü başlıyor
 

Uluslararası Boğaziçi Cam Şenliği’nin ikincisi, 25 Eylül 2004 Cumartesi günü gerçekleştirilecek. Üsküdar Rotary Kulübü tarafından desteklenen şenlikliğe, İtalya’dan Davide Salvadore, Amerika’dan Boyd Suguki, Charles ve Constance Parriot, Çek Cumhuriyeti’nden Petr Novotny, Avusturalya’dan Jane Cowie, Beyaz Rusya’dan Halina Sidarevich ve Türkiye’den Fahri Kaplan ile İzzet Özdemir gibi önemli cam ustaları katılacak.

Bu özel şenliğin konukları, belirli bir zaman dilimi içinde yılların birikimini ve hünerlerini sergilerken, izleyenler de her ustanın cama kendi üslubuyla şekil verdiği sıra dışı bir maratona tanıklık edecek. Gösteri yapacak ustalar arasında kadın camcıların da olması şenliğe ayrı bir renk katacak. Cama ve cam yapımına ilgi duyan herkese açık olacak bu gösteriler, Cam Ocağı’nın sıcak cam bölümünde gerçekleştirilecek. Ayrıntılı bilgi için 0216 433 36 90-93 numaralı telefonları arayabilirsiniz.
Kaynak:Sabah 21 Eylül 2004

 
 
 

 
Süper Teyze 210
Okan, sabah gazetelerini okuyan babasının yanına çekinerek yaklaştı : - Babacığım, dedi utanarak. Sana söylemem gereken şeyler var : Gece siz uyuduktan sonra yeni arabamızı denemek üzere dışarı ç devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.