Altınoluk’ta sanatla üç gün
  10. Altınoluk Antandros Yaşama Saygı Kültür ve Sanat Festivali 13-15 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşecek. Altınoluk Belediyesi tarafından düzenlenen festivalde panel, sergi, şiir dinletisi, imza günleri, oyun ve bale gösterimleri gerçekleşecek. 10. Altınoluk Antandros Yaşama Saygı Kültür ve Sanat Festivali 13 Ağustos saat 16.30’daki kortej yürüyüşü ile başlayacak. Saat 18.00’de Çınaraltı Çay Bahçesi’nde düzenlenecek ’Yaşasın Edebiyat’ başlıklı panele Erendiz Atasü, Erhan Bener, Osman Şahin, Tuna Kiremitçi ve Turgay Fişekçi konuşmacı olarak katılacak. Gülsen Tuncer’in ’Bir Kucak Gül’ adlı şiir dinletisinin ardından İzmir Devlet Opera ve Balesi prodüksiyonu ’Bedenin Renkleri’ balesi saat 21.30’da Antandros Amfi Tiyatro’da seyirciyle buluşacak.

Festivalin ikinci gününde saat 18.00’de Ionna Kuçuradi, Özdemir Özok, Talat Halman, Taner Dedeoğlu ve Zeynep Oral’ın katılacakları ’Yaşama Saygı’ başlıklı panel, saat 21.30’da ise Ankara D.T. yapımı ’Çiçekleri Sarıkıza Yedirdim’ oyunu izlenecek. 15 Ağustos günü imza günleri düzenlenecek, saat 20.00’de ’İnadına Yaşamak’ adlı oyun saat 22.00’de ise TRT Halk Konseri gerçekleşecek. Tel: 0266 396 11 68 (Kültür Sanat)
Kaynak:Radikal 9 Ağustos 2004
 
Süper Teyze 265
Cengiz okuldan eve sevinç içinde geldi. Çantasını bir yana,ayakkabılarını bir yana fırlattı ve neşeyle bağırdı : - Yaşasın ! Yarın okul yok ! Annesi gülerek . -Dur oğlum, sakin ol ! Anlat b devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.